Za_log

Pentru ca oamenii din jur sunt tristi si nu tin cont ca data de 23 a fost, conform specialistilor, cea mai fericita zi din 2007, mie nu-mi mai vine sa scriu decat insemnari scurte, ca niste sentinte. Le scriu, dar atat de scurte sunt, incat nu prea vreau sa le impart, sa nu se termine repede. Sau sa nu se deformeze. Sa vina genialul sau geniala care sa ma provoace sa lungesc frazele, sa vina!
 
*
 
Uneori sar intr-un picior; atunci cand sunt intr-o ureche.
 
*
 
Iar m-am intalnit cu Rumburak, mi-a imprumutat un alt pitic, fac colectie.
 
*
 
Latra cainii. Asta-i muzica ce-mi place, naturala si fara E-uri.
 
 
*
 
O cumpana perfecta este cand capul e la egalitate cu fundul. Daca stai prea mult in cumpana, ramai asa.
 
 
*
 
In noaptea de sanziene m-am culcat la cinci dimineata, nu era sa dorm intr-o asa noapte si sa visez toate prostiile. Pai daca tot s-au deschis cerurile, sa le vad cu ochii deschisi. Pana la urma am adormit, se facea ca… am cam uitat ce se facea, imi amintesc numai ca inainte de a ma trezi am organizat o inmormantare, iar apoi, in rochia mea neagra si in pantofi cu toc inalt, m-am dus la o petrecere de snobi si am dansat pana mi s-a terminat somnul. Ma vedeam din afara, eram mai slaba cu cinci kilograme si paream fericita.
Reclame

10 responses to “Za_log

 1. Superbe cugetari,mai ales cea cu capul si cu fundul!Uneori, ador naturaletea!

 2. Si eu o ador uneori, mai ales ca fundul si capul sunt mai mereu naturale. 🙂

 3. Xenuto? Am vedenii auditive? Trebuie sa sar intr-un picior? Sau mai era o za intre azi si zalog? Stau in cumpana, nu mai stiu ce sa cred…o fi piticu de vina

 4. daa, cam asa ceva

 5. Bine ai facut, tu, Lali bun, care intri mereu, oriunde, numai in varful picioarelor. 🙂

 6. Mist_erioaso, ce idee faina asta cu insemnarea in paharul de apa. O insemnare efervescenta. Trebuie inregistrata asta la OSIM, ne facem partenere, ne imbogatim si pe urma tot anul bem coctail de insemnare in Caraibe. :))
  Ai vazut ca am avut intuitie cand am cerut sa vina genialul? Pummpam efervescent in ambele sensuri ale acelor de ceas, chiar AMMU! 🙂

  Anot, sambata e prelungirea dupa-amiezei de concediu de vineri, stiu, dar eu cred ca ti s-a infundat putin sita aia. Mama ei de colmatare! :))

 7. Dăm cadou la umma una bucată cretă pentru una bucată şotron de sărit într-o ureche!
  Pup umma cea concentrată la litere… mă tăt gândesc… dacă iau însemnarea ta şi-o bag într-un pahar cu apă, se dizolvă să facă un pahar plin de însemnare? Mai bine o bag într-un bidon de 5 litri… să te citesc preţ de 10 minute în colţul meu de linişte!
  Pummp umma cea visătoare şi fericită! Adică fericită şi visătoare… adică fericită în visare sau visată în fericire… umma-i tot umma, în orice sens s-ar învârti ceasul!
  }}{{

 8. ing_ereaso, zaua e doar un link intr-o ureche, pentru ludicii aia de-mi plac mie. Za_lud(ic), za_lud(ing)… da, cam asa ceva, cum zice Viciu, care chiuleste de la ser_viciu. Adica de pe za_(b)log.

 9. bine ca n-au calculat aia 21 cea mai fericita zi, ca atunci chiar ca vorbeati cu fantoma, nimic nu mai avea sens :)) 23 e bine, sambata e ziua mea preferata, oricum 🙂

 10. Eu imi doresc uneori sa scriu insemnari scurte, concentrate, esentializate. Si cu cit imi doresc mai mult, cu atit ies mai lungi.
  Za_natic comentariu, dar voiam sa-ti las un semn de trecere:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s