Iubi meu mik shi drag, Kostelush,

duck

   Itzi scriu k sati amintesc k amr 2 luni mari si late pana te liberezi. Trebuie sa rezisti, iubire, trebuie! Az noapte te-am visat si mi s-a facut klare toate zbuciumele tale kare le ai acolo, in armata. Stiu, Kostelush, plotonerul Mugurel tia sucit mintile, dar aceasta skrisoare a mea itz va deskide okii ca sa vezi cu ei k Mugurel are kelie, pui, spre deosebire de mine kre am vizionat pozele kare mi leai trimes cu meilu de martzea trecuta… atunci imi jurai dragoste eterna si la nemurire, itz amintesti? Ce s-a skimbat, pui, de martzi pana joi? Ai uitat de noptzile noastre fierbintzi kare era cool decat din cauza la inghetzata de la nonstop? Ai uitat poftele de nedescris cu kare ne iubeam muscand din aceiasi inghetzata? Si kand mai se topea inghetzata ai uitat kum ne shtergeam reciproc barbiile cu aceiasi bucatzik de hartie igenik de buda cu parfum inbatator de zanbile?  K trebuia sa facem economie, Kostelush, in numele la toate planurile noastre de viitor care urmam sa le inplinim prin sacrificii… Offf, puishor, kum sa lasi tu toate hepiendurile kre visam la ele sa se naruie si sa se ruineze? Tzi-am zis doar ca sfortzarile noastre nu avea sa ramana fara ajutor de la mamica…  Krezi k Plotonerul Mugurel te va iubi mai mult k mine sau macar la fel??? Nu, Kostelush, te va inshela in prima permisie, iar knd te vei libera, te va arunca k pe o masea stricata la coshul uitarii din neantul istoriei.
 
In sperantza k totusi ai sa te-ntorci barbat si ai sa treci peste toate intenperiile armatei fara ca sa te sinucizi sau sa ajungi sa-i furi rujurile lui sorta, dragul meu Kostelush, itz komunik k am vorbit cu mamik foarte serios si destul de klar despre k trebuie si ea sa se inplice in numele fericirii mele. La inceput a varsat lakrime amare si a zis k nu-mi pasa de visele kare lea avut ca sa ma marit si eu cu un om cu stare, nu ku un amarastean kre si la inghetzata tot eu trebuia sai fuck cinste, dar cred ca era cam de krokodil lakrimele, pentru ca atunci cand iam aratat hartia igenik de buda kare am pastrato de la plecarea ta in armata, Kostelush, shi-a dat seama ca fata ei stie ce inseamna respectul de sine si economiile, k era hartie de firma, Kostelush, kum kred ca itz aduci aminte. Si mamik a luat dekat o bukatzik cu care s-a shters shi la oki si la nas, k o podidise si mucii pe langa lakrimi.
 
Shi kum itz spuneam, Kostelush, mamika a promis ca are sa ne ajute si ea cu ce poate ca sa ne kladim shi noi cuibushorul nostru de nebunii. Ca care eu imediat am shi inceput sa visez cu ochii deschishi la ziua in care ne vom muta in garsoniera noastra, Kostelush… shi kum ma vei trece tu pragul in casutza noastra cu peretzi vernil shi lila si ma vei azvarli cat colo pe canapeaua cu covertura cu porumbei brodatzi si ku mult sklipici. Kuibushorul nostru trendi, Kostelush… kum am vazut eu la tv ca are si Krmen Sherban sau Vali Vijelie… mai itz aminteshti kum ne uitam noi amandoi la Rieliti Shou shi ne-am dat seama k dragostea noastra incepusera pe frumoasa melodie… melodia aia… Hello gagika. Astfel de lukruri nu se uita, Kostelush… shi akum imi vine sa plang kand miamintesk. Refrenul imi staruieshte inka in memoria mintzii si asha va ramane o veshnicie, adica pana la moarte, k de divortz nici nu vreau sa aud:
Hello gagika …hello iubita
Da-mi nr de telefon
Hello gagika …hello iubita
Da-mi nr ca nu am somn
} bïs
 
Ce frumos ar fi, pui, sa vina Valy sa ne cante la nunta! Sa shtii k deja am fost ieri in Dorali si am pus okii pe nishte perdele grena cu berze aurii, o nebunie, nu altceva. Shi am komandat si la un mare piktor din Obor un tablou k sa se asorteze ku perdelele, ceva cu un rasarit de soare shi bineintzeles shi un cuib de berze, plus doi porumbei kre stau pe cumpana unei fantani si se iubesc veshnic. Gandeshte-te la asta, Kostelush, la dormitorul nostru deasupra karuia va domni tabloul kare tziam zis de el… gandeshte-te la viitorul nostru shi da-l dracului pe Mugurel, el nu-ti va umple niciodata garsoniera de obiecte de arta… casa noastra va fi ezact ca casa lui Adrian Nastase, idolul tau care eu nu lam votat, k nu te kunoshteam pe atunci, dar daca candideaza iar, in numele iubirii nemuritoare ce tzio port, Kostelush, ii voi akorda inkrederea mea si bineintzeles shi shtampila.
 
Ashtept raspuns urgent, Kostelush, dar daca nu-mi raspunzi pana sanbata viitoare, itzi promit ca am sa inghit toate diazepanele lui mamika, k sa ma ai pe constiintza. 
 
Ku nemasurata nerabdare, dragoste shi sinpatie, a ta pentru totdeauna,
Vanesa Viorica
 
P.S. Sa shtii, dragul meu, ca voi pleca putin in Turcia, intr-un sejur de weekend de miercuri pana vineri, k sa ma prajesk putin la soare, dar sa nu fi gelos, Kostelush, nam sa fak nimik akolo, dekat am sa fotografiez cu mobilul neste alge k sa le pun pe blog, cu dedicatzie pentru tine si pentru Alma, pretena mea virtoala de la Chitila. Iar daca sanbata kand mantork nu gasesc meil de la tine care accepti pozitiv sa te despartzi de Mugurel, inghit diazepanele imediat dupa masa de pranz, k mia promis mamika k face ardei unplutzi shi gogoshi special pentru mine shi nu pot s-o dezamagesk si sa las toate bunaciunile nemancate.
 
Hai Liberare!
……………………………………………………………………………………………………..
 
Aceasta mirobolanta scrisoare este o leapsa de la Alma si Suzi , intr-un si mai mirobolant proiect blogaresc anti-kitsch, intitulat Iubire si nemurire. Leapsa merge mai departe, ca vantul din Vama Veke, catre Lali si Permafustu’.
Reclame

26 responses to “Iubi meu mik shi drag, Kostelush,

 1. draga pretena iti scrie Alma lu Poiesis din Kitila ca vazui ca se scrie cu k de la kaoboi ca eu credeam ca numai la iei se scrie asa si iti multomeste frumos pentru gestul tau meroboland de a fotografia un alg sa il pun pe destopul de la leptop de mi-l dadu taica cadou ca altii au poze cu femei si fete dar taica zise fato daca te prind cu din astea ti-l arunc in olt, in Olt ti-l arunc asa ca o sa iti multomeasca si maica ca pana la olt e cale lunga ca Kitila e aci. acum te pup cu drag ca trebuie sa scriptionez un dividi cu ultima muzica a lui guta trimisa de pretena noastra virtoala Aprilitza lu Neica din Canpulung.
  iti pusei si niste stelute din astea aorii, cum puarta duamnele.

 2. Oh si Ah, preten-o, virtoal-o, kitiloas-o, multzumesk si thanks pentru stelele de Duamna, kre sper k voi deveni si eu intr-o zi, ku ajutorul blogului shi al sinceritatzii mele.
  K satzi arat rekunoshtiintza vesnik, itz voi aducea din Turcia niste conduri ku varf intors, bineinteles tot aurii si ku floricele shi tzii voi trimetea tot prin meil, daca va incapea in monitor. Dar cred ca va inkapea, pentru k dupa kum mimaginez eu despre tine, kred k ai piciorul mik, k un pui de kitila.

 3. uau tu Vaneso şi Vioreao, care eu nu credeam k se mai poate aşa o dragoste de mirobolantă şi luptătrice da krez că se merită pentru fericirea voastră şi mai ales a ta viitoare. şi cum după cetire sînt konvinsă de deplina revenire la uzul raţiunii, de Kosteluş zic, nu mai rămîne dekît să mă apuc de împachetat fromos cadou care am de gînd să mă prezant cu el la nuntă, un bebelou de porţelan calitatea întîia verde cu auriu, ba am ş-o punguţă kre se asortează perfet, k e cu berze roz şi merge cu perdeaua de-ai oki-to.
  cu speranţa că uzul raţiuni lu Kosteluş se va repune în circulaţie urjent, ti pupă a ta pretenă din Cînpulung care ie dor deja di tine în avans şi speră sî n-o uiţi dacă nu cu un alg măkr un ciubuc colo sî shie di dulşe amintire.

  ti pup cu stele di la mie 153 di la Dumnezeu mai mult

 4. Oh mi-a dat lacrimile hahahaha Kostelush krek e linistit akuma ka aflat toate astea! Traiaska kiciul:)

 5. hahaha. acest proekt nu poate fii lasat sa peara. promit sal duk mai departe pe kulmile artei akolo unde e lokul lui.
  ioi-ioi cemi place:))))

 6. Abia ashtept cadoul shi mi-l inkipuiesk deja pe raftuletz in bibleoteka, kare am s-o unplu ku tot felul de frumusetzi shi mai ales cu berze, k ie moartea mea. Asha ma gandesk eu k se face o kasa frumoasa, ku ajutorul pretenilor kare-tzi shtiu preferintele favorite. Sa-mi tzii in continoare pumnii ka sa ma aleaga Kostelush pe mine, bine? Il iubesc la disperare shi shtiu ka ku ajutorul blogosferei va reushi sa-l dea uitarii pe Mugurel.

  Sa fie primite stelele, acush miss shi mai doamna. Te kissez shi eu shi am sa-tzi aduc din Turcia ciubuk shi cornuri seven days! Ciubuk pentru toti pretenii mei, iar pentru dujmani, rahat! :))

 7. sal 2 all. u sunteti crazy? c text mishto kre ma amuzat mult. kissez to umma si sper k va mai scrie. asl pls umma

 8. vai de capul meu! nu mai stiu sa citesc :))

 9. hahaha esti ucigasa, e mai mare sabia decat am crezut. haha! ps-ul e cireasa de pe tort :)) traiasca dizapeul

 10. Suzi, traiasck, traiask! Traisk si berzele care a venit din tzarile calde derekt pe perdeaua mea!

  Lali, bine-ai venit pe plaiurile kitschului nemuritor! Sa duci renumele lui, care ieste, tokmai haaaat, departe, pe wordpress, ka-i dau link shi lui Kostelush, promit!

  Kolo, io miss Vanesa Viorika shi dak vrei sa shtii mai multe despre mine, ma gaseshti pe Acaaasaaaaa pe chiat. id-ul pissy_sweet. Poopici!

  Colzurici, ceteshte ku sufletu’, draghe!

 11. Perm, sabia sa shtii ko iau ku mine in Turcia sa tai capul la meduze, daka ma ataka misheleshte in timp ce plang eu cu lacrimi de sange si manank sarailii.

 12. Multamim de urare. Sper ca m-am descurcat. Am fost asa de entziasmata, incit am si scris un puiut de scrisorica:))
  Iti vine sa crezi?

 13. Deja? Asa m-am repezit si eu, adevarul e ca e cea mai faina leapsa de pana acum. Me duk sa cetesk, ka sa zik asha, kum ar veni. :))

 14. da da. asa este.:))

 15. Ah si oh, im cer ertare k am intarziat cu raspunsele la komentarii, dar n-am avut inkotro shi am visat cu okii mintzii toata dimineatza la viitorul meu stralucit alaturi de Kostelush shi am shi plans, k ma pus mamika sa tai ceapa maruntzel. Mia gatit pastari de fasole, mankare de post, dar destul de akceptabila ka gust, poate ii fak si neste poze ka sa particip ku ele la Leapsha Kolonelului pofticios. Daka kashtig am sa fiu cea mai fericita Viorika din lumme.

  Misty, te puppezz shi eu de miliarde de ori, muak muak!

  ing, mai inpresionat ka te uitzi la telenovele, ezzakt asha si yeu. Sa-mi mai skrii k sa discutam despre pasiunea noastra komuna, kare multa lume ne condamna, ka e pruoshti. Vom lupta shi vom cashtiga!
  Bukatzik de hartie igenika de buda e rezistenta, ai vazut?? ka e de firma!

  Viciu, kand se libereaza Kostelush si-mi skoate din kap prostiile cu diazepane, ash vea sa va impretenitzi si sa statzi putzin de vorba la un beck’s, ca intre baetzi de baetzi… puate il invetzi shi pe el sa se inbrace asha cool ka tine shi sa renuntze la treninge, deshi imi place de el shi asha, mai ales kand ishi ya pe dedesupt camasha aia cu berze kare i-am kumparat-o yo din complexul Europa ka kadou de armata.

  Floricika Lali, Rapirea ye tot ce mi-am dorit yo de la viatza in afara de iubirea nemuritoare a lui Kostelush. Vezi ca a aparut pe Piatza neshte Rapiri noi si trendy, kusute cu fir auriu si argintiu, kare are shi paiete pe ici-pe kolo, in punktele mai esentziale. Aaaa, fata, shi sa nu uitzi ca tre’ sa aibe shi leduri in lok de stele. Deal?
  Am sa ma gandesk la tine shi am sa-tzi tzin pumnii stranshi ka sa te zareasca Mitika deseara kand iese sa fumeze pe balkon shi sa se indragosteaska subit shi pentru totdeauna kand are sa te vaza kum framantzi tu aluatul pentru gogoshi inbrakata sumar dekat in sortzuletzul ku palmieri kare mi l-ai aratat pe webcam kand am vorbit noi ultima oara pe ym.
  Sukces, fata!

  Va pup dulce! Shalimar, sper k nu te superi, skumpy! k imi miros mainile umpik a ceapa, dar nu konteaza asta unde e dragoste adevarata si pretenie virtualika sincera.

  Oaga, sharloata vietzii mele, tu mereu imi dai dreptate! Bravo!

  :)))

 16. Ummo eşti demmenţială!
  }}}{{{

 17. Draga Vanesa Viorika, am ras cu lakrimi si mam sters si io tot cu bucatik aia de hartie ce a ramas de la mamik ta, sa contribui si io la bunastarea voastra k la nunta nu kred k ma vei chema, desi ti-as face si io kadou niste portelanuri frumoase de inpletite ce sint, ce le tin in vitrina din camera din fata. Ma inpresionat dragostea vostra frumoasa ca din telenovelele la care ma uit negresit in fiekare zi.

 18. Vanesa Viorica?! :)). k doresc sanatate la tine fato si fii fericita cu kostelulsh ca eu rad de juma de ora cand am citit pe marinel si floricica lali in frunte cu vanesa.
  io ma imbrac aku in pantaloni galbeni, tricou alb cu roz cu gigolo 800$, imi iau pantofii de lac in dinti si ma duc pe santier sa ma mai hlizezc putin la buldozer ca rad de ceva timp din azi. exceleeent!!
  sa traiesti vaneso fata

 19. Draga Viorica sora mea intru petale!
  La a doua citire am vazut ca spui ceva de Valy si abea acum am inteles. Daca vine Valy la nunta fac cum pot pe dracu-n patru si il lamuresc pe Mitica sa venim si noi. Si daca tot nu pot sa-l lamuresc vin singura si iti aduc Rapirea din Serai cea mai frumoasa care am vazut-o cu ochii mei. Mare cat un perete si cu luna in forma de corn ca se intampla noaptea rapirea si cu stele mi. Mai mare si mai frumoasa si mai colorata decat acea pe care am vazut-o in casa lui D-l Jiji care ce casa splendida are si ce Rapire mai minunata chiar decat Maybachu lui.
  Bessitos din partea mea si nu uita te rog sa-mi trimiti invitatia daca poti pentru 2 persoane.

  Floricica Lali

 20. :)))))))))))))))
  pupik dulcik pe botik skumpik

 21. aaaaaa…… sarurile, otetu’, eteru’, ca mor.

 22. Pai nu muri, fata, k te lepshuiesk de nu te vezi, pun’te si skrie skrisorik de amor, k mai bune decat sarurile ie parfumele de zanbile indragostite. :))

 23. itz fuarte multzumesk! :))

 24. quelle chose etrangeee. O kestie idem-o sa verific-era de curand (cateva luni) pe un binecunoscut si stimat sait(f) de poezie.
  Sa fie intertextualita, serendipita, or smth elsae…

 25. or smth else, i’m af freid…
  habar n-am de site-ul stimat, o stiu numai pe alma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s