Sa ne punem punga-n cap

 

Dupa Valentine’s Day, unii au retrait in gand momente minunate, altii s-au dres cu zeama de varza, iar altii au dus, ca in fiecare zi, gunoiul. Nu pe ala din cuget sau de prin (ne)simtiri, ca el nu se vede si putem sa-l impingem linistiti sub presul memoriei. Ghena – un loc care-ti alunga toti ingerasii si turturelele si cupidonii care au indraznit sa te imboldeasca inspre romantisme rasuflate. Rasuflarea? Ti-o tii, arunci sacul si o iei la fuga spre scara blocului. Acolo macar e un miros cu care te-ai obisnuit: pipi de pisica si ceapa prajita cu drag.
 
Valentinul a lasat urme peste tot, pana si pe caroseria masinilor care, conform traditiei, s-au pupat bot in bot sau bot in portiera, care pe unde a nimerit sa-si exprime afectiunea.
 
Maine e Dragobetele, intre el si cosmopolitul Valentin s-a nascut de cativa ani o idila de toata frumusetea si fara prejudecati, care tine fix 10 zile si are rolul de a armoniza fiorii erotici mioritici cu cei euro-atlantici. Daca ar fi sa ne raportam numai la amor, n-am avea probleme cu integrarea, romanul s-a dovedit din timpuri stravechi amator de salata occidental-orientala presarata cu feromoni care trepaduseaza intru revigorarea trupurilor si mintilor ostenite. Sa ne iubim, dara, sa ne punem punga-n cap si sa ne iubim pour toujours, adica pana poimaine, cand ducem iar gunoiul. Da’ lasa, acum-acum vine si martagusul si-om pune noi covrigei cu fir alb-rosu in varful cozilor balansabile ale unor caini comunitari. Si ne-om mai iubi putin.
 

2 responses to “Sa ne punem punga-n cap

  1. nu se poate vedea clipul 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s